Heipä Hei!

SLY9 lähestyy loppuaan, mutta ettehän silti lopeta ennen aikojaan. Kaipaan nimittäin todellamonelta vielä lähetysraportteja. Jos olen huomannut, että tämä on ollut toistuvaa ringin aikana, olen jo laittanut karhuamispostia ja hieman noottia asiasta.

Muille teille tiedoksi, että odotan raportteja sunnuntai-iltaan asti. sanotaan vaikka että klo 21.00 sunnuntaina pitäis olla kaikki tulleet. maanantaina mulla alkaa työharjoittelu, joka on mulle kokonaan uusi tilanne ja haluan tämän asian kuntoon ennen sitä.

Toimi siis näin: Vaikka muistelisitkin, että raportointi on lähtenyt, mene sähköpostiisi, ja tarkista lähetetyt viestit. tarkista, että paketin lähetysraportti on lähtenyt. Jos se ei ole lähtenyt sinulta, mutta paketti on, niin korjaa asia heti. Pakettien viimeinen lähetyspäivähän oli eilen, joten odotan saavani kaikilta, joiden kanssa en ole asioista erikseen sopinut tai jotka ovat jo raportin laittaneet, postia.

Yhteenvetoa tästä kuusta ja koko kierroksesta tulee sitten ensi viikon loppupuolella, jahka nyt saadaan paketit perille ja raportoitua :D