Aika hyvin arvioin, koko hommaan meni 3 tuntia aikaa =)

Nyt on katsottu, kuka on raportoinut mitäkin. Vastaanottoraportteja puuttuu jonkin verran ja osa saattaa johtua seikoista, jotka postasin aijemmin, eli edelliseen postaukseen. Muistakaa myös että postilla on vuoden kiireisin aika meneillään joten paketit saattavat viipyä! 

Lähetysraportteja uupui, ja olen niistä kysellyt, tosin niistäkin osa voi olla tuossa sähköpostien tulvassa vain jäänyt huomaamatta. No, ne henkilöt joilta se puuttuu, ovat saaneet sähköpostia ja muiden ei asialla tarvii päätään vaivata.

Kuvia tosiaan yritän saada myöhemmin siirrettyä, en laita mitään tarkkaa ajankohtaa ettei osa pahoita mieltänsä jos en juuri siihen hetkeen kerkeä, näin oli käynyt kun en ollut sunnuntaina ilmoittanut kaikille erikseen siitä etten vieläkään päässyt kirjautumaan.

 

Jatkosta sen verran että ensinnäkin haen itselleni aisaparia kymppikierrokselle, eli sillä kierroksella toivoisin saavani mukaan myös toisen emon, johtuen osallistujien suuresta lukumäärästä (mikä on tietenkin ihan hyvä asia =) ) ja siitä että koulu vie niin suuren osan aikaani että olisi hyvä jos joku olisi jakamassa hommaa kanssani. Jos homma kiinnostaa ja olet siihen valmis sitoutumaan niin otahan yhteyttä sähköpostitse [email protected] Sen verran täytyy sanoa, että toivon, että kyseessä on henkilö, joka on joskus ottanut osaa SLY -leikkiin, ja hoitanut hommansa moitteettomasti, eli mustalla listalla olevia en emon hommiin ota ja tietenkin katson hieman muutenkin, onko ko. henkilöllä ollut luotettavuusongelmia.

Tämän ringin jatkoa ajatellen, nyt emo vetäytyy niitä kuvien lisäämisiä lukuunottamatta joululomalle, ja palaan kehiin tuossa tapanina tai 27.12.09 linjoille riippuen mikä meillä täällä kotona on aikataulu. Sitten katsotaan, onko paketit saapuneet ja jos eivät ole niin aletaan selvittämään.

OIKEIN HYVÄÄ, RAUHALLISTA JOULUA KAIKILLE SLY -RINKILÄISILLE, JA ENNENKAIKKEA VARAEMOILLEMME KATRILLE, MRS BUCKEELLE JA HELMI.FI:LLE!