Heipä hei!

 

Eilinen oli aika kiireinen joten loppuyhteenveto tulee nyt. Kaikki paketit on minun tietojeni mukaan perille menneet eikä valituksiakaan ole tullut, joten siirrytäänpä joulukuun pakkasiin :)

Marraskuussa esille tuli mm. se että meillä on tosi hieno ryhmä jossa jokainen osallistuja oli paketin laittanut matkaan. =) Pikkuisen miinusta kuitenkin eräille, jotka eivät ilmoittaneet ajoissa esteestä viedä paketti aikataulusta. Myöhään ilmoittaminen kun ei estä pahaa mieltä ollenkaan. Yksi paketti myös seilasi vahingossa minulle, joten tarkkuutta jatkossa :)

Hieman haluan naputtaa siitä, että osalla porukasta tuntuu olevan hieman nahkeaa tuo SLY:n kiittäminen. Jos saatte paketin, ja teillä on blogi, niin nipistäkää edes sen verran aikaa, että kirjoitatte blogiinb tyyliin. Sain paketin tänään ja se oli kiva, palaan asiaan myöhemmin tarkemmin. Näin paketin kokoaja tietää että paketti oli odotettu ja oli kiva saada jotain. Jos on kiire niin kukaan tuskin vaatii tuon lisäksi mitään muuta. =) Jos muistettavalla ei ole blogia, mutta en ole päivittänyt saapunutta pakettia listaan niin sähköpostitse sopii hieman marista emolle ;D Ei tässä kukaan ole täydellinen, minä kaikkein vähiten.

Muuten Marraskuu sujui kuin unelma. Emolla nyt oli ajoittain pientä kiirusta ja se ei ainakaan helpota lähiviikkoina, mutta kyllä kaikki asiat saadaan järjestykseen :D

Hyvää joulukuuta! Muistakaa että Joulukuussa pakettien viimeinen lähetyspäivä on hieman aikaisempi, jo Perjantai 18.12.09 ja paketit pitää olla postissa tuolloin niin, että ehtivät lähteä. Tämä siis joulupyhistä johtuen, jos saataisiin sly:kin rauhoitettua jouluksi. Lähetysraportit viimeistään 20.12.09